DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18401700.33196%
Trabzon
25°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Erkan Armutçu’dan Mustafa Sarıgül’e Destek: “Yanındayız, Destekliyoruz”

Erkan Armutçu’dan Mustafa Sarıgül’e Destek: “Yanındayız, Destekliyoruz”

ABONE OL
18 Temmuz 2024 15:58
Erkan Armutçu’dan Mustafa Sarıgül’e Destek: “Yanındayız, Destekliyoruz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sosyal medyada dolaşıma sokulan ve CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül’e ait olduğu iddia edilen cinsel ilişki videosu, kısa sürede büyük yankı uyandırdı. Video, kamuoyunda infial yaratırken, pek çok kişi ve kurumdan konuyla ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Bu gelişmelerin ardından Memleket Partisi Trabzon İl Başkanı Erkan Armutçu, Mustafa Sarıgül’e destek açıklamasında bulundu. Armutçu, Sarıgül’ün yanında olduklarını belirterek, şu ifadeleri kullandı: “Mustafa Sarıgül hakkında çıkan bu haberlerin asılsız ve kasıtlı olduğunu düşünüyoruz. Kendisine yönelik bu tür saldırılarla mücadelede sonuna kadar yanındayız ve destekliyoruz.”

Erkan Armutçu, Sarıgül’ün yıllardır halk için yaptığı çalışmaları ve siyasi kariyerini hatırlatarak, onun bu tür iddialarla yıpratılmaya çalışılmasının kabul edilemez olduğunu vurguladı. Armutçu, “Mustafa Sarıgül’ün bugüne kadar yaptığı hizmetler ortadadır. Bu tür asılsız iddialar, onun başarılarına gölge düşüremez. Biz, kendisinin her zaman yanındayız ve bu süreçte ona olan desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.

Mustafa Sarıgül de Erkan Armutçu ve Memleket Partisi Trabzon İl Başkanlığı’na teşekkür ederek, “Bu tür iddialar karşısında gösterilen dayanışma ve destek, bizim için büyük önem taşıyor. Halkımıza ve bize inananlara teşekkür ediyorum. Doğruların er geç ortaya çıkacağına olan inancımız tamdır” şeklinde konuştu.

Bu destek açıklaması, Mustafa Sarıgül’e yönelik iddiaların yaratmış olduğu infiali bir nebze olsun hafifletirken, kamuoyunda birlik ve beraberlik mesajı olarak yankı buldu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.